TILAAMINEN

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta sekä toimituksesta. Jos sinulla on ongelmia verkkokaupan toiminnan suhteen, voit kysyä neuvoja sähköpostitse info@fmam.fi. Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki 32§).

MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2  Lutakonaukio 7 

40100 Jyväskylä 

www.paytrail.com

Otathan palautus- ja vaihtotapauksissa aina ensin yhteyttä sähköpostitse info@fmam.fi. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Palauttaja maksaa palautuksen postimaksut. Fmam Oy (Y-tunnus: 3269333-1) Ulvilantie 17 K 140, 00350 Helsinki, Suomi 044 503 9909 / info@fmam.fi

MUUT

Pidätämme oikeuden tarkistaa hintojamme sekä muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.